DETAYLAR, KURGU VE YANGıN KAPıSı FIYATLARı

Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı Fiyatları

Blog Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapısının) taban amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir zalimndaki tütün, yangın, tül vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara intikalini kösteklemek veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da söylemek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın kapıları kullanma vadiına nazaran, rengine bakarak ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Hangi mimarilarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk bünyenın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, binanın kullanım klası gibi faktörler yakıcı olmaktadır.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Cafcaflı sınıftaki nöbetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdivenleri bünyelırken vâsiliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz dokumalarda 120cm, şiddetli katlı daire binalarında 90cm degajeliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının canipı aralık otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Bütün yangın kasası ve kanatları koca kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra Yangın kapısı istanbul bünyelabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri yüz baplar ziyan görmez.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this page